Service en onderhoud

Bij Jansen Rolluiken & Zonwering hechten we veel waarde aan een goede service en onderhoud. Op al onze producten bieden wij de garantie zoals beschreven in de Romazo Consumentenvoorwaarden, welke zijn samen te vatten in drie belangrijke ‘spelregels’:

  1. De kosten voor reparaties, zowel voor de onderdelen als voor de uren (indien product door ons gemonteerd), komen volledig voor onze rekening binnen de gestelde garantietermijn.
  2. Dit alles mits bovengenoemde producten naar behoren zijn gebruikt en er geen sprake is van door derden aangebrachte schade.
  3. Indien de door ons geleverde producten in een zakelijke omgeving worden gemonteerd hanteren wij de Algemene ROMAZO Voorwaarden.

U kunt ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie

Naast het leveren en monteren van zonwering en raamdecoratie bent u ook welkom voor onderhoud- en reparatie. Onze monteurs hebben een ruime ervaring met de verschillende typen en modellen buitenzonwering, binnenzonwering, rolluiken, garagedeuren en horren. De genoemde werkzaamheden bieden wij u zowel op aanvraag als ook in de vorm van een onderhoudscontract.

Wilt u meer weten?

Neemt u gerust contact op met al uw vragen, of bel ons op: (024) 642 30 83.