showroom wijchen

Over Jansen Rolluiken en Zonwering

Over ons

Service en kwaliteit: twee belangrijke waarden binnen Jansen Rolluiken en Zonwering. Wij zijn een een familiebedrijf en bestaan al sinds 1983. En dat is niet voor niets. Wij zijn een begrip in Wijchen en omstreken en daar zijn wij best een beetje trots op.

Naast onze vestiging in Wijchen zijn wij sinds 2012 ook gevestigd in Leusden en Veenendaal.

Met bijna 40 jaar ervaring weten wij ondertussen wel van zonwering. Voor iedere uitdaging hebben wij een passende oplossing. Bij ons kunt u terecht voor de particuliere markt, de V.V.E.’s en de zakelijke markt. Of je nu als particulier op zoek bent naar een warmtewerend en verduisterend rolluik, of je als mkb- tot grootbedrijf je (kantoor)pand een upgrade geeft. Geen opdracht is ons te groot. Bij ons kunt u terecht voor elk soort zonwering en raamdecoratie. Ja, echt elk soort! Van rolluiken, tot buitenzonwering en van winkel afsluitingen tot regenwering. Bekijk al onze producten.

Zonwering en raamdecoratie schaft u aan voor een lange periode en de mogelijkheden zijn enorm. Wij begrijpen dat er veel keus is. Wij begrijpen dat de keuze precies voor jouw situatie geschikt moet zijn. Neem contact met ons op en wij geven u een advies op maat. U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze showrooms. Heeft u liever dat wij bij u langskomen? Om bijvoorbeeld meteen uw gewenste oplossing op te meten? Dat begrijpen wij. Wij staan u graag te woord met gericht en persoonlijk advies.

Maak een afspraakof vraag meer informatie aan

Waarom Jansen Rolluiken en Zonwering?

Heeft u interesse in zonwering producten voor thuis?

We staan u graag te woord met gericht en persoonlijk advies op maat. Hoe kunnen wij u helpen?

Maak een afspraak